خبر اصلی, اخبار اقتصادی, اخبار فرهنگی, استان کرمان

برگزاری چهاردهمین جشنواره کار آفرینان برتر در کرمان

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان ، این مراسم ظهر 8 خرداد 1401 با حضور استاندار کرمان ، شهباز حسن پور رئیس مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی ، دکتر پورابراهیمی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی ، حجت الاسلام غضنفرآبادی نماینده مردم بم در مجلس شورای اسلامی ، منصور شکر الهی نماینده مردم پنج شهرستان جنوبی کرمان در مجلس شورای اسلامی ، صمد الله محمدی نماینده مردم بافت، ارزوئیه و رابر در مجلس شورای اسلامی و مدیران و کارآفرینان استان کرمان در استانداری کرمان برگزار شد .
در این مراسم مدیر کل تعاون، کار ورفاه اجتماعی استان کرمان از وجود ۱۰ هزار کارآفرین شناسنامه‌دار در استان کرمان خبر داد و گفت : کارآفرینی حلال مشکلات اقتصادی کشور است .

مجتبی مصباح با بیان اینکه مفهوم کارآفرینی با اشتغالزایی متفاوت است گفت : کارآفرینان با ایده های نو می توانند اشتغالزایی کنند و از بستر اقتصاد درون زا و مقاومتی مشکلات اقتصادی کشور را رفع نمایند .

وی از فرایند انتخاب برگزیدگان چهاردهمین جشنواره کارآفرینان برتر استان سخن به میان آورد و اظهار کرد: ۲۲۴ نفر در سامانه انتخاب کارآفرینان برتر ثبت‌نام کردند و پس از داوری‌های مجازی ۵۳ نفر برگزیده و از این تعداد ۲۳ مورد به بازدید میدانی رسیدند و ۳ نفر به مرحله کشوری انتخاب کارآفرین برتر راه پیدا کردند.

شهباز حسن‌پور با بیان اینکه کارآفرین با تلاش باعث موفقیت خود و دیگران می شود گفت : کارآفرینی کاری تخصصی است و کارآفرین همانند رزمنده در حال جهاد است که رفاه را به مردم هدیه می دهد .

رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان عدم دسترسی به منابع مالی کافی را یکی از مشکلات استان برشمرد و خطاب به استاندار گفت: هر شرکتی که قصد فعالیت در کرمان دارد، باید از همان ابتدا حساب‌های بانکی خود را به استان منتقل کند و از این طریق درآمدهای مالیاتی او را به استان بیاوریم.

رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان گفت: صدها شرکت منابع عظیمی از کرمان می‌برند و منابع مالی و درآمدهای مالیاتی آنها در استان نیست و آمادگی معرفی همه این شرکت‌ها را به صورت شفاف دارم.

حسن‌پور ادامه داد: به طورمثال شرکت مبنا که شرکت نیمه خصوصی است بیش از ۵ هزار میلیارد در استان پروژه دارد و ته تنها یک ریال از این پول‌ها در استان کرمان نیست بلکه حتی بیشتر نیروهایش غیربومی هستند.

وی عمل نکردن به قوانین حمایت‌گر را یکی دیگر از مشکلات دانست و بیان کرد: باید قوانین مزاحم سر راه کارآفرینان شناسایی و حذف کنیم.

نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی عدم تربیت نیروی ماهر در راستای نیاز بازار را از دیگر مشکلات استان عنوان کرد و در ادامه راه اندازی دفتر جذب سرمایه گذاری استان کرمان در تهران و راه اندازی دفتر جذب سرمایه و حمایت از کارآفرین در خارج از کشور پیشنهاد کرد.

دکتر محمدمهدی فداکار در چهاردهمین جشنواره کارآفرینان برتر استان، گفت : کارآفرینی به تخصص نیاز دارد و سرمایه گذاری به تنهایی نمی تواند منجر به کارآفرینی شود .

فداکار تصریح کرد: کارآفرینی صرفا پول، ساخت و سرمایه گذاری نیست، بلکه یک تخصص با ویژگی هایی چون ریسک پذیری بالا و دانش فنی است که ضمن تولید سود و ثروت، ایجاد فرصت‌های تازه در اقتصاد کشور، سرمایه را هم پیدا می‌کند.

استاندار کرمان گفت: پنجره واحد سرمایه گذاری در حال پیگیری است و سعی می‌کنیم تسهیل کننده کار ها باشیم.

وی همچنین تفسیر مشترک از فرامین و قوانین را کمک کننده تولید دانست و بر استفاده شرکت‌ها و واحدها از ابزارهای تامین مالی نوین تاکید کرد و افزود: بورس ظرفیت خوبی در اوراق و بعضی ابزارهای نوین مالی دارد که می‌توان از این ظرفیت نهایت استفاده را کرد.

استاندار کرمان ضمن تأکید بر مهارت افزایی گفت: باید فضا برای نیروهای متخصص بومی فراهم شود که با این کار مطمئنا خیلی از ظرفیت‌ها برگشته و مورد استفاده قرار می‌گیرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.