فعالیت ۲ کارخانه تولید روغن خوراکی در کرمان
دادخدا سالاری گفت: بعد از حدود یک هفته از زمان تشکیل جلسه بررسی وضعیت تولید روغن در قرارگاه عملیاتی سرمایهگذاری بازرسی استان و مکاتبه با سازمان بازرسی کل کشور، مشکل تامین روغن خام این کارخانهها در دستور کار قرار گرفت. این فعالیت نشاندهنده اهمیت موضوع برای مسئولین است.
وی با بیان اینکه حل مشکل این واحدهای تولیدی روغن در قرارگاه عملیاتی سرمایهگذاری در سازمان بازرسی استان پیگیری شد و در زمان کوتاه به نتیجه رسید، افزود: هفته گذشته در جلسه این قرارگاه، متوجه شدیم که ۲ کارخانه تولید روغن کرمان به علت نداشتن مواد خام تعطیل هستند که مکاتبه و پیگیری سربازرسان در دستور کار قرار گرفت و در نتیجه مکاتبه سازمان بازرسی کل کشور با وزارت جهاد کشاورزی، سهمیه مواد خام به کارخانههای گلنار در شهرستان کرمان و نیز فریکو در سیرجان تخصیص یافت. این فعالیت جهادی، گرهگشای مشکلات تولید بود.
سالاری با اشاره به اشتغال حدود ۵۰۰ نفری کارخانه گلنار و نیز تعدادی از کارگران در فریکو تصریح کرد: سربازرسان در سطح استان و کشور همچنان پیگیر عملیاتی شدن پیگیریها تا شروع چرخه تولید روغن هستند؛ در قرارگاه عملیاتی سرمایهگذاری، بازرسان تنها به مصوب کردن مسائل اکتفا نمیکنند؛ بلکه پیگیری حل مسائل و تحقق آنها را ادامه میدهند تا مسائل به نتیجه برسد و در حد مصوبه باقی نماند. این رویکرد عملیاتی، فعالیت آنها را متمایز میکند.
بازرس کل استان کرمان با بیان اینکه در شرایط خاص کشور نباید اجازه داد که واحدهای تولیدی به هر علت از جمله تامین مواد اولیه تعطیل بمانند، گفت: سازمان بازرسی به ویژه در شرایط خاص کشور در این مسیر مصمم است و همه ظرفیتها را برای رفع موانع پیش روی تولید و سرمایهگذاری به کار گرفته است و در این فرآیند اگر هر سازمان و مدیری برای توسعه تولید سنگاندازی یا ترک فعل داشته باشد، با شدت برخورد میشود.
وی تصریح کرد: حل مشکل تولید در این دو کارخانه در حدود یک هفته و تخصیص مواد خام موردنیاز آنها به استان، نشان دهنده پیگیری عملیاتی و فوریتی بازرسان در سازمان بازرسی است و این مسیر با هدف توسعه روند تولید و اشتغال ادامه مییابد.
بازرس کل قضایی استان کرمان، ۲۱ خردادماه امسال با اعلام راهاندازی قرارگاه عملیاتی حمایت از سرمایهگذاری و تولید در این سازمان گفته بود: این قرارگاه برابر دستور و نظر ریاست سازمان بازرسی کل کشور ایجاد شده تا موانع فرا روی تولید و سرمایهگذاری را مرتفع کند. این فعالیت قرارگاه، نقش مهمی در حمایت از اقتصاد کشور دارد.
به گفته سالاری این قرارگاه با هدف تسهیل، رصد و پیگیری مسائل و مشکلات سرمایهگذاران و تولیدکنندگان، همچنین شناسایی هرگونه مانعتراشی و اهمال توسط دستگاههای اجرایی در مسیر سرمایهگذاری شکل گرفته است و با قوت به کار خود میپردازد.
منبع : https://www.yjc.ir/00bcp3
اخبار بیشتر : https://ahtk.ir/blog/